bellen mailen

OmJou


Ontdek de rust en heling van retraite Griekenland bij Villa Amalia 8 t/m 15 oktober

De aankomst bij Villa Amalia: een poort naar het verleden
Het dorp Sparto ligt hoog boven de Golf van Ambracië, om bij Villa Amalia te komen daal je af via een kronkelende landweg door olijfgaarden. Aan het einde van de weg staat een hoge stenen muur met een groot ijzeren hek geflankeerd door twee immense stenen urnen met granaatappelbomen. Ga door de poorten en je betreedt een landschap dat al eeuwenlang niet is veranderd.

De natuurlijke pracht van Sparto
De weg naar het huis is omzoomd met oleanders en lavendel die een grens vormen rond de olijfgaarden. Deze natuurlijke schoonheid biedt een serene welkomst voor iedereen die de Villa bezoekt.

De eerste stappen binnen een oase van rust
Het pad naar het huis is bedekt met een prieel van citroenbomen dat uitkomt op een binnenplaats beplant met lavendel, met in het midden een fontein die oprijst uit een oude terracotta amfora. Dit pad leidt je naar het hart van Villa Amalia, waar rust en kalmte je omarmen.Vanaf de grindparkeerplaats naast het huis krijg je je eerste glimp van de zee. Dit moment, waar de geur van de zee zich mengt met die van citrus en lavendel, markeert een bijzondere ervaring die elke bezoeker zal koesteren.

Meld je aan voor een onvergetelijke retraite
Ik ben erbij! Klik hier en schrijf je in voor een onvergetelijke ervaring die je ziel zal verrijken en je lichaam zal herstellen in de serene omgeving van Villa Amalia. Ervaar zelf de helende kracht van een retraite in Griekenland.

Ontdek Meer Retraites bij Be-Now
Bij Be-Now streven we ernaar een verscheidenheid aan retraites aan te bieden die passen bij verschillende behoeften en voorkeuren. Van spirituele tot wellness-retraites, elke retraite is zorgvuldig ontworpen om je een verrijkende ervaring te bieden die zowel lichaam als geest voedt. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, ontspanning of diepgaande heling, bij Be-Now vind je de perfecte retraite die aansluit bij jouw pad naar welzijn.

Ontdek al onze retraites hier.


Transformeer jouw leven. Ontdek de rust en heling van een retraite in Griekenland bij Villa Amalia

Welkom bij OmJou: Jouw oase van heling en balans
Retraites worden aangeboden door OmJou. Welkom bij OmJou, een oase van bewustwording, gezondheid en balans. Bij ons draait alles om transformatie, authenticiteit en een passievol leven. Heling op zowel mentaal, fysiek en energetisch niveau.

Dagelijkse activiteiten: van ochtendmeditatie tot helende sessies
Tijdens de retraite wordt aan alles gedacht en word je volledig ontzorgd. We starten iedere dag vroeg in de ochtend met flowdans, lichaams- en of ademhalingsoefeningen en een meditatie. Na een vers en licht ontbijt starten we met de verschillende healingsessies Spinal Flow Technique, Trauma Release Breathwork BRTT® & BRT®. Het programma biedt voldoende ruimte om je terug te trekken, samen te zijn, rust, reflectie en volledige ontspanning.

Verkenning en excursies: Duik in het authentieke Griekse leven
We gaan ook op excursie en ontdekken de prachtige regio waarbij je wordt ondergedompeld in het authentieke Griekse leven. Je zult genieten van de rijke cultuur en geschiedenis die dit prachtige landschap te bieden heeft.

Verse en authentieke maaltijden door lokale koks
Op alle dagen worden de maaltijden bereid door een lokale kok die de meest verse, pure en authentieke kleurrijke gerechten voor ons verzorgt. Er wordt rekening gehouden met het opschonen van ons lichaam, zodat elke maaltijd niet alleen smaakt, maar ook bijdraagt aan uw welzijn.

Klik hier en lees alle informatie en details op de website van OmJou!

OmJou biedt een zeer bijzondere combinatie; Een krachtige cocktail voor body, mind en soul!

Verbetering van de flexibiliteit, kracht en mobiliteit

Vermindering van pijn en spanning

Trauma release

Detox van afvalstoffen

Het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren

Vermindering van stress, angst en depressie

Verbeterde focus en concentratie

Toegenomen zelfvertrouwen en zelfbewustzijn

Loslaten van belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades

Diepere verbinding met het lichaam, geest en ziel

Verhoogd bewustzijn van de innerlijke kracht en het potentieel

Ervaring van flow en harmonie in het leven

In je kracht komen staan

Het openen van nieuwe wegen naar persoonlijke groei en transformatie.