bellen mailen

Hoi, ik ben Mieke,

Als geboren en getogen vrolijke Brabantse dame, ben ook ik, net als jij, net als iedereen, geboren met het prachtige systeem: de intuïtie. Ofwel het zuiver weten, helder aanvoelen en met deze tools je pad bewandelen. Maar gaandeweg de jaren en we van speels kind opgroeien tot verantwoordelijke volwassene, wordt ons geleerd het voelen steeds meer naar de achtergrond te verplaatsen en ons leven te leiden vanuit het denken.

Gedurende de jaren van opgroeien, kwam ik geregeld in situaties terecht en herhalende valkuilen, waarbij ik keuzes moest maken, gebaseerd op denken, terwijl mijn intuïtie toch iets anders aangaf. Om achteraf te concluderen ‘had ik maar naar mezelf geluisterd’.

Als klein kind deed je echter de dingen van nature. Met open ogen keek je nog verwonderd de wereld in naar alles wat je tegenkwam. Je onbevangenheid was toen nog heel gewoon. Dat stemmetje in je hoofd dat overal commentaar op heeft was nog niet zo sterk.

Maar wie leert je om naar jezelf te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken, te analyseren en willen controleren? Hoe komt het dat je het vertrouwen in jezelf en het leven kwijt bent geraakt? Waarom ga je onbewust voorbij aan de bijzondere kwaliteiten die alleen te vinden zijn in jezelf? Waar is je intuïtie gebleven, het vertrouwen, overgave, acceptatie, liefde, empathie?

Ruime tijd geleden stond ik weer eens voor zo’n keuze. Maar stelde mezelf nu de vragen;

Wat voel ik? Wat wil ik? Wat kan ik? En wie ben ik?

Ik ben gaan luisteren naar mijn ‘ik’ en deze groei gaf mij kennis en inzicht over mezelf. Ik begreep steeds meer over mijn voelen, intuïtie, lichaam, mijn denken en doen. Door me bewust te worden van mijn ‘ik ben’, leerde ik mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik werd nieuwsgieriger naar mezelf en anderen en verdiepte me middels verschillende opleidingen, spirituele workshops en cursussen/trainingen op een heel breed vlak. Energetische/intuïtieve opleidingen, coaching, intuïtieve massage, meditatie, reading & healing om er een paar op te noemen.

Mijn denken veranderde in het luisteren naar mezelf, de balans te vinden en vooral te leven in het hier en nu; Be-now.

Alles zit al in jou, het mag weer opnieuw aangeraakt worden.

Jouw dichter bij jezelf laten komen in het hier en nu, dat is mijn passie!

 

Liefdevol & puur,

 

Liefs, Mieke

Mieke

Coaching 'durf te
kiezen voor jezelf!'

Alles zit al in jou, het mag weer opnieuw ontdekt worden!

Alles heeft te maken met bewustwording van energie. Alles bestaat uit energie, jij ook! En omdat alles uit energie bestaat, staan we allemaal met elkaar in verbinding. Door te leren met je eigen energie in contact te komen en hiermee te werken bevorder je je bewustwordingsproces.

Weer contact maken met je hart, je ziel, je zijn ‘thuiskomen bij jezelf’. Door te voelen ga je ontdekken wat er echt in je leeft en te luisteren naar je ziel. Door weer te vertrouwen en te geloven in wie jij in werkelijkheid bent. Te luisteren naar je intuitie, je gevoel, wat wil ik, wat voel ik en wat ik kan.

Ben jij bereid om naar jezelf te kijken? Want dat zijn de eerste stappen naar verandering.

Lees meer