bellen mailen

De kracht van ademwerk

Ademhalen doet iedereen, maar bewust ademen is een krachtige sleutel tot levensenergie en innerlijke vrijheid. Veel mensen passen onbewust hun ademhaling aan in stressvolle situaties, wat kan leiden tot een onregelmatig en oppervlakkig adempatroon. Dit kan diverse klachten veroorzaken zoals vermoeidheid, stress, angst, depressie en relationele problemen.

 

Boek nu een sessie

Wat is ademwerk?

Ademwerk, ook bekend als breathwork, is een techniek waarbij je bewust en diep ademhaalt om je zuurstofcirculatie te verbeteren, het lymfestelsel te stimuleren en gifstoffen uit je lichaam te verwijderen. Door je parasympathische zenuwstelsel te activeren, brengt ademwerk je lichaam in een staat van rust en kalmte. Het helpt je ook om contact te maken met onverwerkte emoties, deze te verwerken en los te laten.

 

Ademwerk bij Be-Now

Bij Be-Now combineren we verschillende ademhalingstechnieken om diepere lagen van je bewustzijn te bereiken en lichamelijke en geestelijke blokkades los te maken. Onze ademsessies bieden een veilige omgeving waar je jouw proces kunt ervaren en loslaten. We staan met toewijding en liefde voor je klaar om je te ondersteunen op je reis naar heling en transformatie.

"Ademwerk: Laat spanning en trauma los met ademwerk."

Wat kun je verwachten na een ademwerksessie?

Tijdens een ademsessie maak je contact met al je lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je ligt op een matras en laat je begeleiden door muziek op de achtergrond. De ademhaling doet het werk, brengt beweging in dat wat je niet wilde voelen en creëert ruimte voor datgene wat jij nodig hebt. Eén ademsessie kan je leven al veranderen, omdat het je helpt om te verbinden met jezelf en je energie weer vrij te laten stromen.

Voor wie is ademwerk geschikt?

Ademwerk is ideaal voor mensen die:

 • Zich vermoeid, gestrest of angstig voelen
 • Last hebben van depressieve gevoelens of boosheid
 • Moeite hebben met het uiten van emoties
 • Relatieproblemen ervaren
 • Niet kunnen genieten van het leven

BOEK JOUW SESSIE

Losse Sessie: Breath yourself free

Investeer in jezelf met een losse ademsessie

Losse ademsessie

Individuele Ademsessie (90 minuten): Tijdens deze sessies krijg je persoonlijke begeleiding gericht op jouw specifieke ademhalingsbehoeften en doelen.

Persoonlijke Begeleiding en Ondersteuning: Ontvang technieken en strategieën om beter om te gaan met stress, tegenslagen en om een zelfverzekerde versie van jezelf te ontwikkelen.

Ademhalingstechnieken en bewustzijnsoefeningen: Leer methoden om je lichaam en geest te kalmeren, spanning los te laten en je innerlijke kracht te versterken.

Bij Be-now stemmen we elke sessie af op jouw unieke behoeften. Begin jouw reis naar persoonlijke transformatie en ontdek je innerlijke kracht en balans. Neem contact met ons op om een sessie te boeken.

Prijs: €90,- per sessie
Locatie: Bergeijk
Duur: 90 minuten
Neem contact op

Duo sessie: Breath yourself free samen reizen

Maak samen een ademreis

Duo ademsessie

Duo ademsessie (2,5 tot 3 uur): Beleef een gezamenlijke ademreis met een dierbare vriend(in), partner of ouder.

Gezamenlijke begeleiding en ondersteuning: Ontvang begeleiding die is afgestemd op de behoeften van jullie beiden, inclusief technieken om samen te ontspannen en stress los te laten.

Ademhalingstechnieken en bewustzijnsoefeningen: Leer methoden om je lichaam en geest te kalmeren, spanning los te laten en je innerlijke kracht te versterken.

Bij Be-now bieden we een veilige omgeving waarin jullie samen kunnen groeien en transformeren. Deze duo sessie helpt jullie om een diepere verbinding te maken en samen de helende kracht van ademwerk te ervaren. Neem contact met ons op om een sessie te boeken.

Prijs: €190,- per sessie
Locatie: Bergeijk
Duur: 2,5 tot 3 uur
Neem contact op

Praktische Informatie voor beide sessies

 • Draag comfortabele kleding (of neem deze mee)
 • Liggende sessies op een behandeltafel
 • Eet niet te veel voorafgaand aan de sessie
 • Drink veel water na afloop
 • Laat je agenda leeg na de sessie om het effect volledig te ervaren
 • Handvatten voor Thuis: Ontvang ademhalingstechnieken om thuis toe te passen en je bewust te zijn van je ademhaling

Eén ademsessie kan je leven al veranderen. Begin vandaag nog je reis naar innerlijke vrijheid en balans met Be-now.

Ademwerk is een techniek waarbij ademhaling bewust wordt gebruikt om fysieke en emotionele spanningen los te laten en innerlijke rust te bevorderen.

Breathwork helpt om je ademhaling te reguleren, spanning los te laten en een gevoel van kalmte en ontspanning te creëren.

De frequentie van breathwork sessies varieert per persoon. Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse sessies zijn gebruikelijk, afhankelijk van je behoeften.

Een ademsessie is een periode waarin je specifieke ademhalingstechnieken toepast om lichamelijke en emotionele blokkades los te maken.

Na een ademsessie voel je je vaak ontspannen, verlicht van stress en meer verbonden met je lichaam en emoties.

Een ademsessie duurt doorgaans tussen de 60 en 90 minuten.

Trauma release breathwork is een vorm van ademwerk gericht op het loslaten van opgeslagen trauma’s en emotionele spanningen in het lichaam.

Ademhalingsproblemen kunnen worden veroorzaakt door stress, angst, slechte houding en een gebrek aan bewustzijn van je ademhaling. Breathwork kan helpen deze problemen te corrigeren.