bellen mailen

Transformatie coaching begint bij jezelf

Gandhi zei: “Verander de wereld, begin bij jezelf.” Echte verandering begint van binnenuit. Het ‘Diep binnenin jezelf traject‘ helpt je deze innerlijke antwoorden te ontdekken. Alles wat je nodig hebt, draag je al in je. Vertrouw op je innerlijke gevoel en laat je meenemen naar plekken waar je nog niet eerder bent geweest.

 

Transformeer je leven

Het ‘Diep binnenin jezelf traject‘ is een transformerend coaching programma van 8 sessies, gericht op innerlijke ontdekking en persoonlijke groei. Dit intensieve traject helpt je een diepere verbinding met jezelf te maken en je leven te transformeren. Je zult je innerlijke wereld verkennen en verbinding maken met je diepste emoties, waarden en overtuigingen. Dit traject geeft je inzicht in je oorsprong, levenspad en missie.

Wat is transformatie coaching?

Transformatie coaching is een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding die je helpt diepgaande veranderingen in je leven te realiseren. Het richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling door je te begeleiden bij het ontdekken van je innerlijke kracht en het doorbreken van belemmerende patronen. Transformatie coaching helpt je bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het verbeteren van stressmanagement en het verkrijgen van inzicht in je ware zelf.

 

Wat transformatie coaching voor jou kan doen

Bij Be-now ondersteunen we je tijdens het proces van zelfontdekking en persoonlijke groei. We helpen je inzicht te krijgen in je drijfveren, overtuigingen en waarden, en begeleiden je bij het doorbreken van oude patronen die je niet langer dienen. Ons doel is om je te motiveren en te inspireren om je doelen te bereiken en een vervullend leven te leiden dat in lijn is met je diepste verlangens en waarden. We bieden technieken en strategieën om beter om te gaan met stress en tegenslagen, en om een sterke, zelfverzekerde versie van jezelf te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

  • Diepgaande Zelfreflectie en Bewustwording: Leer jezelf op een dieper niveau kennen en begrijp de drijfveren achter je gedachten en gedrag.
  • Release van Belemmerende Patronen: Doorbreek oude patronen en vervang ze door positieve overtuigingen.
  • Vergroting van Zelfvertrouwen en Eigenwaarde: Ontwikkel een sterkere en zelfverzekerdere versie van jezelf.
  • Stressmanagement Technieken: Leer beter om te gaan met stress en tegenslagen.
  • Identificatie van Belangrijke Waarden: Zet stappen richting een vervullend leven dat in lijn is met je diepste waarden.
  • Ervaren van Meer Vreugde, Vervulling en Authenticiteit: Geniet van een leven dat in lijn is met je diepste waarden en verlangens.

Is het transformatie coaching traject geschikt voor jou?

Het traject ‘Diep binnenin jezelf’ is ideaal voor iedereen die klaar is om diepgaande veranderingen in hun leven te omarmen en bereid is zich volledig in te zetten voor het proces van zelfontdekking en groei.

 

Neem de sprong en transformeer je leven

Diep van binnen weet je wie je bent. Ben je klaar om het vertrouwen in je innerlijke wereld te ontdekken en een diepgaande reis naar jezelf te maken? Neem contact met ons op en laat ons je begeleiden op deze transformerende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over het Diep binnenin jezelf traject.

BOEK JOUW SESSIE

Volledige traject:

Diep binnenin jezelf

Investering in jezelf: Transformatie coaching traject

Diep binnenin jezelf coaching traject
Ons intensieve coaching traject helpt je om persoonlijke groei en transformatie te bereiken door middel van individuele sessies en ondersteunende opdrachten.

Acht coachingsessies (90 minuten elk): Tijdens deze sessies krijg je persoonlijke begeleiding gericht op jouw behoeften en doelen.

Tussentijdse ondersteunende opdrachten: Je ontvangt oefeningen zoals bewustzijnsoefeningen, ademhalingstechnieken, body release, meditaties en visualisaties, afgestemd op jouw proces.

Nazorg en ondersteuning: Na afloop van het traject krijg je nog een maand lang nazorg en ondersteuning.

Gratis kennismaking en intakegesprek: Start met een gratis kennismaking van 30 minuten en een uitgebreid intakegesprek om je behoeften en doelen te begrijpen.

Bij Be-now geloven we in een persoonlijke benadering waarbij we elke sessie afstemmen op jouw unieke behoeften. Begin jouw reis naar persoonlijke transformatie en ontdek je innerlijke kracht en balans.

Prijs: €769,- voor het volledige traject
Locatie: Bergeijk
Duur: 8 coachingsessies (90 minuten elk)
Neem contact op

Losse sessie:

Diep binnenin jezelf

Investeer in jezelf met een losse sessie

Losse sessie transformatie coaching
Ervaar de kracht van persoonlijke coaching met onze losse sessies. Deze sessies zijn ontworpen om je direct te ondersteunen bij je persoonlijke groei en transformatie.

Individuele coaching sessie (90 minuten): Tijdens deze sessies krijg je persoonlijke begeleiding gericht op jouw specifieke behoeften en doelen.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning: Ontvang technieken en strategieën om beter om te gaan met stress, tegenslagen, en om een zelfverzekerde versie van jezelf te ontwikkelen.

Ademhalingstechnieken en bewustzijnsoefeningen: Leer methoden om je lichaam en geest te kalmeren, spanning los te laten en je innerlijke kracht te versterken.

Bij Be-now stemmen we elke sessie af op jouw unieke behoeften. Begin jouw reis naar persoonlijke transformatie en ontdek je innerlijke kracht en balans. Neem contact met ons op om een sessie te boeken.

Prijs: € 99,- per sessie
Locatie: Bergeijk
Duur: 90 minuten
Neem contact op

Transformatie coaching helpt je bij het ontdekken van je innerlijke kracht en het doorbreken van belemmerende patronen. Het richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Een transformatie coach begeleidt je bij het realiseren van diepgaande veranderingen in je leven. Ze helpen je inzicht te krijgen in je drijfveren en ondersteunen je bij het bereiken van je doelen.

Transformatie coaching richt zich op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het doorbreken van negatieve patronen en het ontdekken van je ware zelf. Dit bevordert persoonlijke groei en een vervullend leven.

De voordelen van transformatie coaching zijn onder andere diepgaande zelfreflectie, vergroting van zelfvertrouwen, betere stressmanagement technieken, en een dieper begrip van je waarden en doelen.

Een standaard transformatie coaching traject bestaat uit 8 sessies. De duur kan variëren afhankelijk van je persoonlijke behoeften en doelen.