bellen mailen

Klankschaal sessie: Adem & klank, een prachtige combinatie

Adem & klank vormen een krachtige combinatie van ademwerk en magische klanken. Deze trans formatieve reis naar het onderbewuste maak gebruik van je eigen ademhaling als bijzonder instrument.

 

Wat is een klankschaal sessie?

Een klankschaal sessie brengt je lichaam en geest in harmonie. De bewust verbonden ademhaling brengt ons direct terug in ons lijf. Hierdoor worden we ons meer bewust van ons lichaam, gevoelens en emoties. Dit resulteert in meer energie en herstel van het contact met je lichaam. Spanning verdwijnt met elke ademhaling, en alles in jou komt weer tot leven. Het denken stopt en extase ontstaat vanzelf.  Je ervaart stilte, vrede en verbondenheid met ‘al dat is’.

De helende kracht van een klankschaal sessie

Klank helpt je om geestelijk en lichamelijk te ontspannen en ondersteunt het herstellend vermogen van je lichaam. Klanken brengen je terug bij jezelf, zorgen voor verstilling en brengen je in contact met je essentie. De klanken voelen als een zachte beweging en dit geeft intense vibraties door je lichaam een energetische massage waar je lijf van gaat tintelen en die je alleen maar hoeft te ontvangen. Een zachte manier om bij je emoties te komen en hebben een reinigende werking op de chakra’s, de energiecentra in het lichaam. Klankschalen zorgen voor verdieping van je ontspanning, overgave, innerlijke vrede en vreugde.

Wat gebeurt er tijdens een adem / klankschaal sessie?

Tijdens de sessie lig je op de behandeltafel. We beginnen met ademhalingsoefeningen om in contact te komen met je lichaam. Dit helpt je een diepe innerlijke reis te maken. Daarna volgt een klankbad met handgemaakte tibetaanse klankschalen en sjamanistische instrumenten zoals een regenpijp, ocean drum, feng gong en koshi windgongs enz. Je komt volledig tot rust en diep in ontspanning. De sessie wordt begeleid met muziek en klank, waarbij de kracht zit in de combinatie van deze elementen.

 

Klankschaaltherapie en herkomst

Klankschalen komen uit Tibetaanse Boeddhistische gebieden in de Himalaya. Ze worden gebruikt als meditatie-instrumenten vanwege hun rustgevende klanken. Elke klankschaal heeft een unieke toonzetting en klankkleur, die ontspanning en heling bevorderen.

Voordelen van een adem / klankschaal sessie

  1. Diepe ontspanning
  2. Verbetering van het slaappatroon
  3. Energie verhogend
  4. Versterkt het zelfherstellend vermogen
  5. Balans in lichaam en geest

Na de sessie is het belangrijk om veel water te drinken om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Gun jij jezelf deze unieke magische adem & Klank sessie?

Boek jouw sessie

Adem & klankschaal sessie

Diepe ontspanning en heling

Ervaar de helende kracht van adem/klankschalen sessies. Om spanning en stress te verminderen en innerlijke harmonie te herstellen. Klankschaal sessie (90 minuten elk): Tijdens deze sessies lig je op een behandeltafel. We beginnen met de ademhaling om in contact te komen met je lichaam. Je maakt zo een diepe innerlijke reis. Wanneer we klaar zijn met het ademen volgt er een moment stilte voor we overgaan naar een klankbad.

Er wordt gebruik gemaakt van handgemaakte klankschalen en diverse sjamanistische instrumenten zoals een regenpijp, Ocean drum, Feng gong en Koshi windgongs enz.

Je mag nu helemaal tot rust komen en diep ontspannen.

Een begeleide ademklanksessie met muziek en klank. De kracht zit hem in de combinatie van deze elementen.

Na elke sessie is het belangrijk om veel water te drinken om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Gun jezelf deze unieke ervaring van diepe ontspanning en heling.

 

Prijs: € 70,- incl. BTW
Locatie: Bergijk
Duur: 75 min per sessie
Neem contact op

Adem & klankschaal groepssessie

Diepe ontspanning en heling

Ervaar de helende kracht van klankschalen. Deze groep sessie bieden om spanning en stress te verminderen en innerlijke harmonie te herstellen.

Klankschaal groep sessie (90 minuten elk): Tijdens deze sessie lig je op een yoga mat terwijl handgemaakte Nepalese klankschalen en sjamanistische instrumenten worden bespeeld om diepe ontspanning te bevorderen.

Ademhaling en klankbad: We beginnen met ademhalingsoefeningen om in contact te komen met je lichaam. Daarna volgt een klankbad waarbij diverse instrumenten worden gebruikt om de geest te kalmeren en spanningen los te laten. Na de sessie bevrijd je van opgeslagen stress en emoties, en helpt je lichaam en geest te kalmeren.

Na de sessie is het belangrijk om veel water te drinken om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Gun jezelf deze unieke ervaring van diepe ontspanning en heling.

Maximaal 4 personen

Prijs: € 70,- per persoon (incl. BTW)
Locatie: Bergeijk
Duur: 75 min per sessie
Neem contact op

Een klankschalen sessie is een therapeutische behandeling waarbij het geluid en de vibraties van klankschalen worden gebruikt om diepe ontspanning te bevorderen. Tijdens de sessie worden klankschalen rondom en op het lichaam geplaatst en bespeeld. Dit zorgt voor een resonantie die het lichaam en de geest kalmeert.

De kosten van een klankschalen sessie variëren, maar bij Be-now bedraagt een adem & klank sessie €90,- en duurt ongeveer 1,5 uur. Deze prijs is inclusief de begeleiding door een ervaren therapeut en het gebruik van diverse klankschalen en sjamanistische instrumenten.

Klankschalen bevorderen ontspanning en helpen bij het loslaten van fysieke en emotionele spanningen. De trillingen van de klankschalen dringen diep door in de cellen, wat helpt bij het herstellen van de balans in het lichaam. Ze stimuleren het zelfherstellend vermogen van het lichaam en ondersteunen bij het verminderen van stress en angst.

Klankschaal therapie is een vorm van geluidsheling waarbij de vibraties van klankschalen worden gebruikt om fysieke en emotionele blokkades op te heffen. Deze therapie bevordert diepe ontspanning en helpt bij het herstellen van de balans in het lichaam en de geest. Klankschaal therapie wordt vaak toegepast in combinatie met andere helingstechnieken zoals ademwerk en meditatie.

Een typische klankschalen sessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten. Dit biedt voldoende tijd om volledig te ontspannen en de helende effecten van de klankschalen te ervaren. Bij Be-now duurt een adem & klank sessie ongeveer 1,5 uur.

Een klankreis leidt tot diepe ontspanning en innerlijke rust. Tijdens een klankreis worden verschillende klankschalen en instrumenten bespeeld om een harmoniserende ervaring te creëren. Deze ervaring kan helpen bij het loslaten van emotionele spanningen en het bevorderen van een gevoel van vrede en welzijn.

Een klankschaal massage is een therapeutische behandeling waarbij klankschalen op en rondom het lichaam worden geplaatst en bespeeld. De vibraties van de klankschalen dringen diep door in de weefsels, wat helpt bij het loslaten van spanningen en het bevorderen van genezing. Een klankschaal massage kan helpen bij het verlichten van fysieke pijn en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Klankschalen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder meditatie, ontspanning en therapie. Ze helpen bij het verlichten van stress, het verbeteren van de slaap, en het bevorderen van emotionele en fysieke heling. Klankschalen worden ook vaak gebruikt in spirituele praktijken en rituelen vanwege hun harmoniserende effecten.