bellen mailen

Hoe gaan we samen te werk

Allereerst vind ik het fijn om vooraf geheel vrijblijvend, met elkaar telefonisch kennis te maken. Zo’n allereerst contact vind ik belangrijk.
Hoe voelt het voor beiden? Is er gevoelsmatig een klik?

Van daaruit plannen we samen een intakegesprek. Om elkaar eerst wat beter te leren kennen en op een ontspannen manier en contact te maken, start ik elk gesprek met een kop koffie of thee. Tijdens dit gesprek zal ik je aangeven wat ik je kan bieden en welk traject bij jou past, op basis van je vraag, wens of uitdaging.

Voelt het voor ons beiden goed, dan maken we een vervolgafspraak.

Hoe ik te werk ga

Ik werk vanuit mijn gevoel & intuïtie. Daarnaast werk ik energetisch, wat betekent dat ik mij intuïtief afstem op de persoon die ik voor me heb en daaruit informatie mag ontvangen. Ik stem me af op wat er op dat moment is. Je mag van me verwachten dat ik naar het complete plaatje kijk. Ik geloof in eenvoud en in laten ontstaan wat er wil ontstaan. In overgave en in vertrouwen. Dat maakt elke sessie bijzonder, omdat elke ontmoeting en ieder individu anders is. Dit betekent dat we iedere keer kijken wat je nodig hebt, volledig afgestemd op jou.

Stapsgewijs leer je inzicht te krijgen in jezelf, een situatie of in een probleem. Je leert te begrijpen, wat iets met je doet en hoe jij hierop reageert. Je leert om de signalen waar te nemen die vanuit jezelf komen en daar vervolgens mee om te gaan op een manier waar jij jezelf prettig bij voelt.

Zo raak je zelf meer in balans, zowel fysiek, mentaal, als emotioneel.
De sessie verloopt dan ook op basis van respect voor de ander met een uniek, eigen verhaal.

De kans en het vertrouwen die jij mij geeft om jou te ondersteunen.
Dat maakt mij echt dankbaar!

Klik hier voor energetische healing