bellen mailen

Alles bestaat uit energie, alles stroomt en is in beweging

Door alles wat leeft stroomt de levensenergie.

Ook jij bent energie, je kunt het vergelijken met stromend water in een beekje.
Wanneer er een boom in de beek valt, ontstaat er een blokkade waardoor het water niet kan stromen. Dat kan ook bij ons als mens gebeuren in de energie.

Wanneer lichaam en geest in balans zijn, voel je je vitaal, energiek en zit je goed in je vel. Door allerlei factoren kan deze balans verstoord raken en kun je klachten gaan ervaren. Lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel. Je raakt uit balans.

Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit kan weer tot gevolg hebben tot lichamelijk onbalans in de vorm van pijnklachten. Door samen op zoek gaan naar de oorzaken van onbalans, deze her- en erkennen en vervolgens te helen, geeft je inzicht in jezelf.  Door inzicht groeit je zelfkennis en je vermogen om weer in balans te komen. We noemen dit ook bewustwording.

Een energetische healing is een krachtige werkvorm die jou helpt om diepe blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te geven. Zo kan je levensenergie weer stromen, waardoor je  rust en ontspanning ervaart.

Kortom, je komt terug in balans met jezelf.


Gun jij jezelf

een energetische healing neem dan contact met me op voor een afspraak te maken!