bellen mailen

Wees welkom! Bij het team…..

Ik ben dankbaar om met deze gave mensen met hun unieke kwaliteiten een team te vormen. Waar wij voor staan en het allerbelangrijkste vinden is dat jij weer straalt, in harmonie en liefde voor jezelf!

We stellen ons graag aan je voor. 

Mieke Gruijters

Trauma bewustzijnscoach

Mieke Gruijters is trotste eigenaar van Be-now, Trauma Release Breath Work (BRTT® & (TRB®) & bewustzijnscoach. En geven van verschillende retraite in het binnen /buitenland .

Het is Mieke’s passie om mensen in verbinding te brengen met zichzelf. En te mogen begeleiden in het proces waarop jij je op dit moment in bevindt. Mensen ervaren (opnieuw) de ‘Zijn’ energie en opening van de Harts energie.

Ze laat je weer terugkomen in je eigen kracht en inspireert je om je weer te laten voelen wie je werkelijk bent.

Vanuit haar kennis en ervaringen van het leven, stimuleert zij jou om vanuit je intuïtie, gevoel en regie je eigen pad te gaan bewandelen in liefde voor jezelf.

Mieke is een vrolijke levensgenieter, die houdt van de wereld te ontdekken. Ze is een warm mensenmens en vindt het mooi om nieuwe mensen te ontmoeten.

"Vertrouw & geloof in jezelf! "

Arjen Lemmens

Magnetiseur & healer

Ik ben Arjen Lemmens. Ik ben goudsmid van beroep en daarnaast magnetiseur & healer. Verder heb ik me verdiept in Reiki, Merkaba, Magnetiseren & Soul Body Fusion. Ik vind het mooi en waardevol om mensen te zien groeien, zodat ze gaan ontdekken wie ze werkelijk zijn. Ik ben zelf bewust van de energie waar ik dagelijks mee werk. Dit laat ik ook graag jou ervaren …

 

 

"Zodra ik los laat wat ik ben. Wordt ik wat ik kan zijn."

Martina de Bruin

Energetisch kindercoach, reiki en Body Soul Fusion specialist

Laat maar,… Laat maar los… Dan draag je… Minder mee.

Wie ben ik?
Ik ben Martina, de nuchtere Zeeuwse die met humor en “rust” jou wil laten ervaren wie je bent, je unieke jij, jij die er mag zijn.

Door de ervaringen in mijn leven, door vallen en weer opstaan, door ontmoetingen met prachtige mensen en door mijn opleiding Energetisch kindercoach, reiki en Body Soul Fusion heb ik zoveel meer balans in mijn leven gekregen. Dit wil ik graag laten voelen en laten ervaren aan anderen. Door te luisteren en te kijken met mijn hart en de persoon te laten zien wie ze zijn.

Zullen we elkaar laten zien wie we zijn, ik jou en jij mij?

Lieve groet Martina

"You are magic, own that shit! - The Goddess Rebellion"