bellen mailen

“Gun jezelf deze mooie reis!”

Paar weken geleden terug gekomen van een heerlijke retraite in Spanje. Het nagenieten houdt maar niet op, wat was het een geweldige ervaring. Een erg bijzondere ervaring met nog zeven andere mensen meer. Onwetend kwamen we aan in de mooie villa, wat gaan we hier eigenlijk de komende dagen doen? Ik liet het maar allemaal op me af komen. Veel inzichten heb ik mogen ontvangen, ook weet ik nu beter waar ik mijn energie in mag gaan stoppen. Ballast heb ik achtergelaten, een stuk lichter ben ik weer naar huis gegaan. Een schriftje met ideeën en inspiratie heb ik in mijn koffer mee naar huis genomen. Fijne mensen heb ik mogen ontmoeten. De locatie was top en het eten was fantastisch. Geweldig! Bedankt Mieke en Anja voor deze bijzondere ervaring, om nooit meer te vergeten x

“Een onvergetelijke, liefdevolle reis onder de Spaanse zon”

Niet geheel wetende wat me te wachten stond ben ik begonnen aan dit avontuur. Nieuwsgierig door het blije hoofd van Mieke dat op Facebook voorbij kwam en de behoefte om er even tussen uit te gaan. Het is een cadeautje dat je in je schoot geworpen krijgt.

Met liefde en warmte zijn we door Mieke en Anja omarmd en uitgenodigd om ons pad te bewandelen. Het heeft me inzichten gebracht, lichtheid en vertrouwen om deze reis voort te zetten. Wonderlijke ervaringen te midden van een groep gelijkgestemden, waar hechte vriendschappen zijn gesloten. Op een prachtige locatie, waar Timo meesterlijk voor ons heeft gekookt en waar de lange zomeravonden zich vulden met verhalen en uitbundig plezier.

Met dank aan Mieke en Anja, jullie zijn prachtig!

“"Thuiskomen" bij mezelf”

Vanaf het eerste moment dat ik de groep ontmoette was is direct gerustgesteld. Voor het eerst alleen op vakantie, doodeng. Al gauw was dat benauwde gevoel weg en kon mijn avontuur beginnen.
Thuiskomen bij jezelf, hoe kom ik daar? Met de wijsheid van Mieke en het geduld van Anja, heb ik geleerd om mij volledig open te stellen voor mezelf maar ook voor anderen. Vanaf dag één waren we als groep, saamhorig, liefdevol en volledig één. Met wederzijds respect zijn we met elkaars gevoelens omgegaan en dat voelde als thuiskomen. Het waren dagen met vallen en opstaan, kleine maar ook hele grote stappen werden er genomen, waarvan ik niet wist dat ik dit kon. Iedereen toonde zijn kracht, maar ook zijn verdriet en niemand veroordeelde elkaar. Hoe bijzonder is dat? Alles was verzorgd, prachtige kamers en ’s middags en ’s avonds werd er ontzettend lekker gekookt door Timo. Topkok. Een kado die ik nooit had willen missen. Nu verder op het pad naar mijn innerlijke ziel. Ik kan het en doe het.
Dank je wel Mieke en Anja en vooral onze mooie, lieve groep die mij er door heen hebben gesleurd.
Lieve groetjes Jolanda

“Geweldige ervaring in Malaga”

Koffers gepakt en op naar Malaga, niet wetend wat je precies kan verwachten.
Het feestje begon al op de luchthaven van Eindhoven, wat een mooie groep mensen, die allemaal dezelfde uitdaging aangaan.
In Malaga stonden 2 mooie mensen, Mieke en Anja ons op te wachten, wij voelde ons helemaal welkom, op naar de prachtige villa Falhala.

Het was een prachtig avontuur, opzoek naar jezelf, naar de kracht en nog veel meer waarvan je het bestaan niet afwist maar Mieke en Anja wezen ons de weg en steunde ons daarin.
Er was veel verbondenheid, respect en liefde, alsof we elkaar al jaren kenden (misschien was dat stiekem ook wel zo 😉🙏🏻). We hebben gehuild maar daarin tegen ook heel erg veel gelachen, lekker ontspannen de middag en avond in.
Geweldig genoten van onze kok Timo, die er elke middag en avond weer een feestje van maakte.
Kortom het was een hele mooie, leerzame en fijne ervaring, een mooi cadeau voor mijzelf en ik kan het iedereen aanbevelen.

Nu terug op de Nederlandse bodem, alles moet nog even landen, maar het avontuur is nog niet afgelopen, het gaat nu pas beginnen.
Ik ga mijn ware “Ik” verder ontdekken en alle ballast een plekje geven, mijzelf de kracht geven voor het verdere verloop om de juiste keuzes te maken en vooral te gaan genieten van alles om mij heen.

Dankjewel lieve, mooie Mieke en Anja, dat ik zover mocht komen en zoveel heb mogen ontdekken 🙏🏻

Heel veel liefs,
Diana

P.s. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5 sterren is te weinig 🙏🏻)

“Retraite Malaga”

Wat was dit een kado voor mezelf.
Een reis voor mezelf🙏🏽
Een hele fijne groep.
Een Top begeleiding
Heerlijk eten.
Heeeeel veel liefde.
Goede verzorging
En niet onbelangrijk Mieke wat een prachtmens, die je helpt waar je ook mee worstelt, als jezelf nog aan het zoeken bent.
Ik ga aan de slag, voel de verandering.
I love it❤️❤️❤️

“Bedankt❤️”

Ongelooflijk mooie ervaring!
Dit gun ik iedereen!
Mieke en Anja, twee kanjers met een enorm groot hart nemen je mee op reis naar jezelf…… wauwwww, heb mezelf gevonden. Met een lach en een traan.
Een hele lieve, fijne groep. Mooie gesprekken, dieptegang en gruwelijk hard lachen… een magische mix!
Bedankt voor deze fantastische reis❤️

“Superfijn en inspirerend!”

Tijdens de retraite heb ik veel zachtheid, levenskracht, vreugde en (universele) liefde mogen ervaren. Hier ben ik heel dankbaar voor. Ik heb inzichten gekregen die mij weer een stap verder hebben gebracht in de verwerking van belangrijke thema’s. Superfijn en inspirerend!

Ik kan nog steeds dat veld van liefde voelen waar ik tijdens de retraite contact mee maakte. Zo bijzonder! Voel me nog steeds ongelofelijk sterk. De onrust is niet meer teruggekeerd. Iedereen vindt ook dat ik zo veranderd ben.

Dat maakt het mogelijk om precies dat te ervaren wat op dat moment aan de orde is: voor mij een intens cadeau!
De prachtige locatie, het heerlijke eten en de aandachtige en verzorgde sfeer dragen daar allemaal aan bij.

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

“Retraite "Thuiskomen bij jezelf'' Malaga”

Ik had hier altijd al over gedroomd, JA dit wil ik een keer doen !!!
Dit cadeau wilde ik mezelf graag geven maar jeetje wat eng en alle beren op de weg om deze stap te maken… Ontzettend bijzonder en dankbaar dat Mieke mij dat zetje en vertrouwen heeft gegeven om nu voor het eerst in mijn leven; voor mezelf te gaan, naar een magische plek te gaan met ook nog allemaal vreemden en te durven toelaten wat er voor mij nodig was.

Om open te kunnen staan voor al die heftige, intense, bijzondere en oh zo waardevolle herinneringen en magische momenten samen.
Echt ontzettend dankbaar dat ik dit met al deze mooie mensen, op deze plek heb mogen meemaken!!!

Het was DE stap en echt de beste beslissing ooit, die ik echt nodig had om verder te kunnen groeien en vooral het thuiskomen bij mezelf.

DANK JE WEL, zeker tot ziens en een dikke KUS vanuit mijn hart
Helen

“Wat een reis!!”

Voordat ik aan dit avontuur begon, was ik heel sceptisch en neutraal.
Maar man, man, man wat was deze reis INTENS! Intens in de ruimste zin van het woord.
Intens mooi, intens heftig, intens emotioneel, intens zen, intense verhalen, intense liefde gevoeld en gegeven, intens dankbaar! Er zijn vriendschappen geboren met mensen die ik voor de retraite niet eens kende.

Deze reis heeft mij vooral veel geleerd over mijzelf. Ik ben gebroken en weer opgebouwd, ik werd geraakt en liefdevol omarmd, gegroeid en boven mijzelf uit gestegen. En alle dingen die mij niet meer dienen heb ik achtergelaten.

Dit was DE reis van mijn leven en ben er dankbaar voor dat ik dit cadeautje aan mijzelf heb gegeven. Ik ben herboren, vernieuwd en geland in mijn nieuwe ik (en zit er nog steeds) 😇✨

Met dank aan Mieke, Anja, onze privé kok Julliette en alle deelneemsters van de retraite Jullie zijn geweldig en stuk voor stuk mooie mensen!! 🙏🏾🧘🏾‍♀️💕

“Onvergetelijke reis”

Lieve Mieke, bedankt voor de prachtige tekst in mijn kaart. Deze reis met jou en de groep is 1 van de meeste waardevolle momenten/herinneringen in mijn leven. Deze reis heeft me zoveel gebracht. Ik ben dankbaar voor alles wat jij/jullie voor mij gedaan hebben. Ik zie het licht weer in mijn ogen schijnen ❤️ Je bent een kanjer , tot snel ⭐️

“Een superleuke ervaring om mijn eigen kaartendeck te maken!”

In mijn werk als Career & Image Coach maak ik, wanneer ik intuïtief werk, graag gebruik van een kaartendeck. In de workshop ‘Jouw innerlijk Kompas’ maak je je eigen inspritatiekaarten.

Een superleuke ervaring om mijn eigen kaartendeck te maken!

Aan de hand van een aantal geleide meditaties wordt je door Helmie en Mieke snel uit je hoofd gehaald en dichter bij je gevoel.

Beide dames zorgen voor een fijne ontspannen sfeer. Ik heb een aantal prachtige inspriratiekaarten gemaakt en een mooi persoonlijk inzicht gekregen waar ik hartelijk om kon lachten.

De workshop ‘Jouw innerlijk Kompas’ is een aanrader voor iedereen die belangstelling heeft voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Een cadeautje voor jezelf.

Karin Frensch

“Een heel fijne ervaring die ik nog lang zal koesteren”

Deze week was voor mij een heel fijne ervaring die ik nog lang zal koesteren. Met geweldige mensen op een superlocatie! Blij dat ik mee ben gegaan en inzichten heb gekregen waar ik mee verder kan. Lieve Mieke, dankjewel en ik hoop dit nog eens te doen. heart

“Ik wilde het graag healen en een plaatsje geven”

Deze workshop heb ik gedaan omdat ik op dat moment met hartzeer rond liep.

Ik wilde het graag healen en een plaatsje geven.
Dus voor mij kwam deze dag als geroepen.
Mijn denken…. ja, maar… me kwetsbaar opstellen en dat bij of met vreemden.
Dat bleek achteraf nog wel het makkelijkste. Het voelde al zo snel vertrouwd.
En in principe zit je allemaal in hetzelfde schuitje.
Je bent letterlijk je eigen hart aan het healen bent.
Ik ervaar meer rust en het heeft een plaatsje gekregen

Ik zou dit iedereen aan kunnen raden. Iedereen maak situaties in zijn leven mee die hen
hartzeer brengt. Hoe mooi is dat als dat geheeld mag worden en het een plaatsje krijgt.

Twee toppers! Zo warm betrokken en professioneel.

Ik ben dankbaar voor deze kans en mogelijkheid om mijn hart en dus ook mijzelf te healen.

Arjen

“Een inspirerende krachtdag ”

Onlangs heb ik een inspirerende krachtdag gevolgd bij Mieke en Helmie ‘Je innerlijk kompas”.

Mieke had er zo enthousiast over verteld dat ik zei: ik doe mee!
En dagje creatief bezig zijn doe ik veel te weinig, dus hup, meedoen. Daarbij ook nog eens bij jezelf stilstaan en anderen ontmoeten. Eigenlijk wist ik niet precies
wát het inhield en de kosten voor deze dag, maar het was heel fijn en ontspannen. Een dag op een andere manier met inzicht en groei bezig zijn.
Tijdens de vooraf begeleide meditatie had ik een zeer speciale ontmoeting. Het heeft me mooie inzichten opgeleverd die zich tijdens het maken van de kaarten ontvouwden.

Het is echt een aanrader, om op een andere, creatieve manier tot meer inzicht en groei te komen en daarbij was het een dat die tot in de puntjes verzorgd was, met een lach en een traan, gezelligheid, creativiteit en een bijzondere ‘verhalen’ middels papier.

Anoniem

“Ik wilde graag mijn innerlijke kracht weer een boost geven ”

Ik wilde graag mijn innerlijke kracht weer een boost geven en had me aangemeld voor “Je innerlijk kompas”. Ik schrok wel even van de kosten, maar deze waren het helemaal waard!

Het was fijn. Een warm bad waarin je terecht komt.
Je voelt je snel op je gemak doordat ze allebei zelf zichzelf zijn.

Een geweldige dag met een lach en een traan.
Door het maken van de kaarten ben je niet bewust bezig met je innerlijke demonen.
Aan het eind van de dag voelde ik me weer helemaal mezelf, opgeladen, wel moe maar weer vol vertrouwen en liefde.

Ik vond het heel waardevol dat het actieve met het innerlijke gecombineerd was.
De fijne manier waarop Mieke en Helmie oppikken als ze aan je merken dat je bv. emotioneel wordt en hoe ze daar mee omgaan.
Het ontmoeten van andere mensen, gelijkgestemden, waarmee je ervaringen/verhalen/emoties kan delen.

Een dag terug bij jezelf komen met de ondersteuning van 2 bekwame, betrokken en liefdevolle vrouwen.
Een dag om niet snel te vergeten.
Zeker voor herhaling vatbaar! Een absolute aanrader!!

Anoniem.

“Nog nooit heb ik een week meegemaakt waarbij ik zoveel liefde en licht heb gevoeld”

In september ben ik mee geweest op retraite naar Oost Kapelle. Er is voor deze locatie gekozen vanwege een negatief reisadvies naar Spanje. Maar ik ben heel erg blij dat Mieke dit voor ons geregeld heeft. Aan alles was gedacht en we hebben ontzettend lekker gegeten! Het ontbijt werd elke dag liefdevol klaar gemaakt door Mieke en Gerrie en de lunch en het diner is liefdevol verzorgd door Julliëtte van Heppiefood.

Heb de week van mijn leven gehad. Nog nooit heb ik een week meegemaakt waarbij ik zoveel liefde en licht heb gevoeld. ❤️ Ik ben Mieke en Gerrie daarvoor ook ontzettend dankbaar. Ze hebben ons heel goed begeleid in onze processen waar we op dat moment in zaten. En in de groep voelde ik me meteen thuis tussen al die lieve en begripvolle mensen.
Mocht je ook thuis willen komen bij jezelf dan is dit echt een aanrader. Bij Mieke ben je in goede handen voor je verdere ontwikkeling. Voor mij is de retraite voor herhaling vatbaar. Hopelijk in mei in Spanje!! Liefs Mieke

“Even stil staan bij waar ik normaal aan voorbij loop”

De titel ‘vergroot je persoonlijke veer-kracht’ sprak tot mijn verbeelding en zonder al te veel te weten of me verder te verdiepen heb ik me aangemeld. Nieuwsgierig naar wat het me zou brengen. Ik heb deze dag met vijf andere mooie vrouwen en Mieke en Helmie ervaren als warm en waardevol. Even stil staan bij waar ik normaal aan voorbij loop. Krachtige en oprechte feedback van Mieke en Helmie maar ook van de andere deelnemers. Met een vol hart en een prachtig zelf gemaakt aandenken ging ik naar huis. Eenmaal thuis kreeg ik vragen over de gekleurde veren en heb ik enthousiast mijn ervaringen gedeeld met vriendinnen en collega’s op school. Ik was me weer bewuster van het feit dat ik krachtiger ben en blijf als ik echt in mijn lijf zak en goed geaard ben. Meer uit mijn hoofd, niet twijfelen of nadenken. Doen! Dat is precies wat ik deed toen ik me aanmeldde 😊

Arabella

“Basis Cursus 1 Intuitie & Energie ”

Ik wilde heel graag beter leren voelen, luisteren naar en vertrouwen op mijn intuïtie.
Ik was onzeker of dat ik er volledig voor kon gaan, steeds bracht mijn denkende ego me van het padje!. Daarom leek het me leuk om de Basis Cursus 1 Intuïtie & Energie te gaan doen.
Wat het me gebracht heeft, meer zelfvertrouwen, kracht en inzichten in mijn spirituele vermogens. Ik houd mezelf niet meer klein! (ja , met mijn 1.91 deed ik dat toch soms)
mijn eigenwaarde is gegroeid.

Ik zou zeggen: sta open en versteld van wat er voor moois in jezelf schuilt.
Mieke, je bent een open spontane nuchtere vrouw. Geen gezweef al deden we dat wel elke keer!
Echt fijn….. Ik ben klaar om in de verdieping te gaan! (deel 2)

“Ik durf nu echt mijn vleugels te laten wapperen”

Ik heb al eerder een cursus gedaan bij Mieke en Helmie en dat voelde heel vertrouwd, daarom wilde ik bij “Vergroot je persoonlijke VEER-kracht” ook graag bij zijn. Om eindelijk de drempel over te stappen en mijn vleugels letterlijk en figuurlijk uit te slaan. Het was geweldig!

Ik durf nu echt mijn vleugels te laten wapperen en dat ik zelf de koningin mag zijn in mijn eigen leven.
De puurheid van Mieke en Helmie is zo waardevol, geen opsmuk, maar gewoon.
Daarom zou ik deze dag absoluut aanbevelen, ik zou gewoon zeggen, niet twijfelen maar DOEN, het levert je zoveel moois op.

Het was een fantastische dag, met een club mooie en fijne mensen, heerlijk gelijkgestemden.
Anja

“Toen ik ‘Heel je hart’ voorbij zag komen greep ik de kans ”

In deze tijd is het enorm lastig om bij jezelf te blijven. Toen ik  ‘Heel je hart’  voorbij zag komen greep ik de kans dan ook aan om hier een dag bewust mee aan de slag te gaan.

In een veilige setting.

Het was een ontspannen dag en heeft me opgeleverd dat ik nog een laagje van mijn verdriet heb kunnen verwerken, een deel van mijn hart heb kunnen.
De veilige setting waardoor het mogelijk was echt naar je gevoel en je pijn te gaan.
Voor mij was het extra positief dat er geen last was van de corona maatregelen. Ik denk dat als je deze workshop zou geven volledig onder de huidige regels dat het voor veel mensen lastig wordt bij hun gevoel te komen. Mij heeft het in elk geval erg ontspannen.

Verder was de lunch en verzorging door de dag ook boven verwachting. Zo werd het een heuse verwendag. Dank je wel daarvoor.
Ik zou het zeker aanbevelen.

Anoniem

“Als bonus een fantastische groep”

Lieve Mieke,
Was een heerlijke retraite. Ben echt even bij mezelf gekomen.
Heb genoten van de afwisseling van sessies bij de villa, aan zee, bij de rivier en ook lekker door de rivier. En als bonus hadden we een fantastische groep waarin iedereen zichzelf kon zijn en waar ik van een ieder op zich veel geleerd heb.
En heerlijk gegeten.
Bedankt Mieke & Annemarie

Hannieheart

“Ik miste mijn “veer-kracht””

“Vergroot je persoonlijke VEER-kracht”  sprak mij heel erg aan en ik miste mijn “veer-kracht”, had een boost nodig.
Wat een geweldige en waardevolle dag! Jullie vulde elkaar mooi aan, welkom gevoel van beide dames. De hele dag. Je komt jezelf meerdere malen tegen, wordt geprikkeld en bent ook nog lekker creatief bezig.
Gun jezelf deze mooie dag! Je krijgt mooie persoonlijke inzichten van 2 super dames, je wordt in de watten gelegd je bent heerlijk creatief bezig en tegelijk versterk je de mooie krachten in jezelf (alles zit in jou). Na de dag spreid je, je vleugels (letterlijk) uit…..Mijn prachtige verendek hangt in mijn woonkamer dus elke dag kijk ik ernaar en voel mijn vleugels. Geweldige dag!

Bedankt lieve dames voor deze geweldige dag!
Colette

“Leren luisteren naar mijn eigen gevoel”

Bij Mieke heb ik de cursussen basis Intuïtie & Energie 1 en 2 gevolgd. En ben daardoor een heel ander mens geworden. Meer naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en meer in mijn kracht komen staan. We hebben echt zulke bijzondere ervaringen meegemaakt met zijn alle. Dat heeft me zo geholpen om weer volledig mezelf te worden.
Ik zou ook iedereen aanraden die zich op spiritueel gebied wil ontwikkelen kennis te gaan maken met Mieke ze is een topper en een super coach. ❤🌈🌞
Lieve Mieke en mede cursisten bedankt voor de fijne avonden met jullie! 🥰

En hoop nog vele mooie ervaringen met jullie te mogen meemaken. 🙏

“Onwijs mooi om te leren van elkaars groei”

De afgelopen maanden heb ik met veel plezier cursus 1 en 2 gevolgd bij Mieke.
Samen met de medecursisten hebben we bijzondere dingen mogen ervaren.
Het is onwijs mooi om deelgenoot te mogen zijn van elkaars groei.
Ik, persoonlijk, heb geleerd om beter naar mijn intuïtie te luisteren en hierop te vertrouwen en dit uit te mogen spreken.💕

Bedankt lieve Mieke, en mijn lieve medecursisten.

“Elke les was een cadeautje!”

Heb bij Mieke de 2 cursussen intuïtie gevolgd.
Wow wat was dat een super ervaring en een mooi proces.
Het heeft mij heel erg in mijn hart en in mijn kracht gezet.
Als je voorheen, net als ik vooral alles vanuit je hoofd benaderde/beredeneerde dan raad ik deze cursus, bij deze mooie bijzondere vrouw, zeker aan.
Elke les was een cadeautje.

Ga weer verder met de vervolg Basis Cursus 2 Intuïtie & Energie

“Een programma waar ik nog lang de vruchten van kan plukken”

Lieve Mieke, wat een fijne ervaring om met deze fantastische groep op retraite te mogen. Op een prachtige lokatie en in alle rust even tijd voor jezelf. Een programma waar ik nog lang de vruchten van kan plukken. De tocht bij de prachtige watervalletjes was voor mij de kers op de taart. Dikke knuffel xxx

“Het was een super mooie ervaring”

Lieve Mieke, Nathalie en Margo, het was een super mooie ervaring. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk, de groep was fijn, een kado-tje voor jezelf, zo’n week.
Ook je “nazorg” is erg fijn, ff bellen hoe het gaat na de retreat, nog een afspraak maken.
Tot de volgende keer 😘

“Het geaccepteerd worden zonder beoordeeld te worden”

Een paar weken geleden kwam ik met een burn-out thuis te zitten. Ik wilde even rust voor mezelf en besloot op vakantie te gaan. Ik kwam op internet deze reis tegen en ik had er meteen een goed gevoel bij. De foto’s, de tekst, dat raakte me. Na een paar telefoontjes met Mieke stond voor mij vast dat ik dit avontuur met mezelf zou aan gaan. Verwachtingen had ik niet, ik zou wel kijken wat er op mijn pad kwam. Aangekomen bij villa kreeg ik meteen dat WAUW gevoel. Het plaatje klopte. Vanaf toen begon mijn reis met pieken en dalen, met een lach en met een traan. Nog nooit eerder heb ik me zo goed gevoeld in een groep mensen. Nog nooit eerder heb ik zoveel vertrouwen gehad in een groep. Nog nooit eerder heb ik zoveel prachtige mensen mee gemaakt. Ieder uniek en elkaar in de waarde latend. Dit heeft mij zoveel gebracht.

Het geaccepteerd worden zonder beoordeeld te worden. Dat voelt voor mij heel speciaal. Deze reis zit voor altijd in mijn hart en zal ik nooit vergeten. De bedtijd verhaaltjes, de fijne visualisaties, de meditaties, de opdrachten…..Dit heeft mij gebracht tot wie ik nu ben (I am) Dat is een andere persoon dan 6 dagen geleden. Ik heb het gevoel meer in mijn kracht te staan. Lieve Mieke en Anja, bedankt dat jullie mij hebben laten zien dat ik er wel mag zijn. Het inzicht hebben gegeven van dingen die ik eigenlijk diep in mijn hart wel wist, maar heel goed weg gestopt had. Bedankt dat jullie mij het vertrouwen hebben gegeven dat ik alles mag loslaten. Dat voelt zo fijn. Annemarie, ook jou wil ik bedanken voor de overheerlijke maaltijden. Het was een feestje om te genieten van jou mooie creaties. Heel veel liefs Estherheartheart

“Een onvergetelijke (innerlijke) reis!”

Een retreat in Andalusië stond al langer op mijn vision board. Nu is deze droom uitgekomen. Een fantastische week met gelijkgestemden op een prachtige locatie.  ’s Morgens vroeg yoga op het platte dak met een schitterend weids uitzicht. Naast het ochtendprogramma was er voldoende vrije tijd om te relaxen en te genieten van de mooie villa of een uitstapje naar zee en een dagje wandelen in de bergen. Het eten was heerlijk! Dank je wel Annemarie.

En Mieke en Anja, dank je wel voor jullie gastvrijheid, de goede zorgen, jullie persoonlijke aandacht, de inzichten, de bedverhaaltjes en vooral ook jullie humor! Een onvergetelijke (innerlijke) reis!

“Dit is een cadeautje wat iedereen zichzelf een keer cadeau mag doen”

Wat een bijzondere reis was het om mee te gaan op retraite naar Andalusië. Een reis die o.a. bestond uit bewustwording, voelen, loslaten, er mogen zijn, verbinden en vooral genieten! Genoten van de mooie omgeving, het dagje zee, de prachtige villa, het lekkere eten en het gezelschap van allemaal lieve mensen. Lieve Mieke, Anja en Annemarie dank jullie wel het was fantastisch.

En Mieke je hebt gelijk, dit is een cadeautje wat iedereen zichzelf een keer cadeau mag doen. Liefs Linda 🙏❤️

“Hier ben je in goede handen!”

Afgelopen september heb ik voor de tweede keer deelgenomen aan het retraite bij Mieke. We zouden naar Malaga gaan, i.v.m. Corona is de locatie verplaatst naar Oost Kapelle. Dit had Mieke fantastisch geregeld. Samen met Gerrie hebben zij mij weer mooie inzichten gegeven… alles was tot in de puntjes geregeld.

De liefde was voelbaar! Samen met een leuke club lieve mensen hebben we weer een mooie reis mogen maken. Wil jij je verder persoonlijk ontwikkelen? Dan is een retraite bij Mieke een goede investering in jezelf! Hier ben je in goede handen!!❤️