bellen mailen

Mijn naam is Mieke Gruijters, trotse eigenaar van Be-now & Bee Magic Academy, waar ik mijn passie voor persoonlijke groei en innerlijke diepgang tot uiting breng. Als transformatiecoach begeleid ik individuen op een diepgaande verkenning van zichzelf, waarbij ik geloof in de kracht van eenvoud en het natuurlijke proces van groei – met een vleugje magie.

Mijn benadering van persoonlijke groei is holistisch; lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden. Met mijn warme en empathische aanpak creëer ik een veilige omgeving waarin je je gehoord, begrepen en op je gemak voelt. Dit vormt de basis voor een diepgaande en blijvende transformatie. Ik streef ernaar om elke ziel een unieke en transformerende ervaring te bieden, speciaal voor jou samengesteld. Door mijn werk inspireer ik anderen om bewust te worden van hun ware essentie, hun innerlijke kracht te omarmen en te leven vanuit authenticiteit en liefde.


Tijdens sessies stem ik me af door eerst de verbinding met mezelf te maken en vervolgens af te stemmen op jouw energieveld. Ik voel wat er nodig is om je uit je hoofd te halen en meer in je lijf te brengen, zodat je een stukje dichter bij jezelf komt. Door deze afstemming en bewustwording kunnen blokkades die je groei en welzijn belemmeren voelbaar worden. Samen werken we aan het loslaten van wat je niet langer dient en het versterken van wat jou ondersteunt. Om de magie te voelen die deuren opent naar heling en transformatie.

Mijn coaching, retraites en trainingen combineren kennis, levenservaring en intuïtieve inzichten met moderne coachingstechnieken. Dit zorgt voor een unieke aanpak van persoonlijke transformatie die mensen in staat stelt om te groeien, bloeien en in balans te komen. Alles zit al in jou, het mag opnieuw aangeraakt of herkent worden in jezelf! Ik voel me elke keer zó dankbaar om dit magische werk te mogen doen. Jouw dichter bij jezelf laten komen is mijn passie.

Opleidingen en kwalificaties

  • BRTT® & TRB®, Inner Journey
  • Trauma Bewustzijnscoach, Het Inzicht
  • Energetische Opleiding, Malva
  • Energetische Klanktherapeut, Het Inzicht

Liefdevol & Puur

“Vertrouw op je intuïtie en geloof in jezelf, je bent mooi zoals je bent!”

Mieke