bellen mailen

Bee Magic Academy

Bee Magic Academy

Where transformation begins and blossoms into your true self

Welkom bij Bee Magic Academy, waar transformatie niet alleen begint, maar tot bloei komt. Onze magische retreats, workshops en opleidingen voor mind, body, and soul zijn ontworpen om je te begeleiden op een pad van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door de essentie van balans, samenwerking en toewijding. Heling op zowel mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel niveau.

De bij, een symbool van samenwerking, toewijding en transformatie, leert ons dat door samen te werken en onze energie te richten op wat écht belangrijk is, we grote veranderingen kunnen bewerkstelligen. Je ontwikkelt vertrouwen in jezelf en ontdekt wat jouw hart werkelijk verlangt. Ervaar meer rust om beter te kunnen luisteren naar je innerlijke stem.

Net zoals de lotus, die vanuit de modder groeit naar het licht, werk je bij ons aan je persoonlijke en spirituele groei. De lotus symboliseert zuiverheid, wedergeboorte en het ontluiken van innerlijke kracht. In onze retreats, workshops en opleidingen helpen we jou om, net als de lotus, te groeien door uitdagingen heen en je ware essentie te omarmen.

Wat maakt Bee Magic Academy zo speciaal? Het is de combinatie van eeuwenoude wijsheid en moderne technieken, samengebracht in een magische omgeving waar diepe heling plaatsvindt. Hier wordt jouw transformatie begeleid door een team van ervaren professionals. Hier ontdek je de kracht die al in jou aanwezig is, en leer je deze volledig te omarmen.

Magische Retreats voor mind, body & soul!

“Je mag de verbinding in liefde met jezelf omarmen”   — Mieke


Transformeer jouw leven. Ontdek de rust en heling van een retraite in Griekenland bij Villa Amalia

Wat kun je verwachten?

Onze benadering omvat een breed scala aan technieken, zoals Trauma Release Breathwork®, Spinal Flow Technique, Somatic Bodywork, bewustzijnsoefeningen, meditatie, klank en voeding. Alles is erop gericht om jou volledig in contact te brengen met jezelf, jouw behoeften en verlangens, en om een diepere verbinding met je eigen essentie te ervaren. Dit gebeurt in een ontspannen, liefdevolle sfeer, te midden van gelijkgestemden, op locaties die magisch aanvoelen. Hier is alle aandacht en ruimte voor jou. Geef jezelf de toestemming om opnieuw contact te maken met de vonk die in jou brandt.

Diepe transformatie

Of je nu kiest voor onze retreats, 1-op-1 sessies of een immersive day, je kunt rekenen op een professioneel en compassievol team dat jarenlange ervaring heeft in het transformeren van levens. Samen met jou doorbreken we patronen, lossen we blokkades op, helen we trauma’s – zelfs generaties terug – en moedigen we je aan om je hart te volgen en naar je lichaam te luisteren.

Wat betreft voeding, word je verwend met pure, authentieke en gezonde maaltijden. Je zult merken dat de juiste voeding een belangrijke rol speelt bij het bereiken van een optimale gezondheid, energie en welzijn.

Jouw Reis

Bij Bee Magic creëren we een ruimte van diepe rust, zachtheid voor jezelf, zelfreflectie, bewustzijn en innerlijke groei. We nodigen je uit om de reis naar zelfontdekking en heling met ons aan te gaan. Want jouw welzijn staat bij ons centraal. Welkom bij Bee Magic, waar jouw transformatie begint!

Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plek en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking

Link: https://www.bee-magic.nl/retreats

“Energie stroomt, heling groeit, compassie straalt en flow brengt balans.”  — Nicole

Bee Magic biedt een zeer bijzondere combinatie; Een krachtige cocktail voor body, mind en soul!

Dichter bij jezelf komen en daarmee meer in jouw authentieke kracht staan;

Vertrouwen in jezelf ontwikkelen en hartverlangens ontdekken;

Ademtechnieken leren zodat je meer rust gaat ervaren;

Ontdekken hoe je in je eigen energie blijft en je eigen grenzen stelt;

Meer kracht, energie en lichaamsbewustzijn ervaren;

Zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren met de Spinal Flow Technique;

Traumaheling en oplossen van blokkades en belemmerende overtuigingen.

Het openen van nieuwe wegen naar persoonlijke groei en transformatie.