bellen mailen

Adem in, laat los, en leef voluit

Bij Be-Now omarmen we de kracht van ademhaling en bewustzijn om je te begeleiden op een pad van diepgaande heling en zelfontdekking. Onze kern, Trauma Release Breathwork, biedt een unieke benadering om trauma’s los te laten en innerlijke vrede te vinden. Maar we gaan verder dan ademwerk alleen; we bieden ook Transformatie coaching, Klankschaaltherapie, en transformerende retraites die allemaal zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het vinden van balans, kracht, persoonlijke ontwikkeling en hernieuwde energie.

Wij geloven in een holistische benadering van welzijn, waarbij je lichaam, geest, en ziel in harmonie zijn. Of je nu zoekt naar persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, of gewoon een moment van rust in je drukke leven, wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving om je ware zelf te ontdekken en te omarmen.

Laat ons je begeleiden naar een leven waarin je niet alleen bestaat, maar waarin je werkelijk leeft.

Aanbod

Trauma release BRTT®

Trauma release therapie BRTT®

Ontdek de helende kracht van BRTT®! Bevrijd jezelf van diepgewortelde trauma’s en ervaar innerlijke rust en balans. Klik hier voor meer info en begin jouw transformatie vandaag.

Boek sessie
Trauma Release TRB®

Trauma Release Breathwork (TRB®)

Herstel je innerlijke balans met TRB®! Bevrijd jezelf van stress en trauma’s. Klik hier om te ontdekken hoe onze therapie jou kan helpen naar een kalmer en gelukkiger leven.

Boek sessie
Transformatie coaching

Transformatie coaching

Herontdek jezelf met transformatie coaching! Doorbreek oude patronen en creëer een leven vol vreugde en vervulling. Klik hier om te ontdekken hoe onze coaching jou kan helpen.

Boek sessie

"Ademhaling,

de sleutel tot heling."

Verlost van trauma’s: Ontdek vrijheid met BRTT® Body Remembers Trauma Therapie

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT®) is een vernieuwende helingsmethode die erkent dat het lichaam trauma’s opslaat en de sleutel in handen heeft voor jouw herstel. Deze therapie maakt gebruik van gespecialiseerde ademhalingstechnieken en lichaamsgerichte oefeningen om de diepste lagen van spanning en onverwerkte emoties te bereiken. BRTT® helpt je om de stilzwijgende taal van je lichaam te begrijpen en te gebruiken als een krachtig instrument voor zelfgenezing. Door het lichaam te bevrijden van opgeslagen trauma’s, biedt BRTT® een pad naar emotionele bevrijding, psychologisch evenwicht en een hernieuwd gevoel van levensvreugde. Stap voor stap begeleidt BRTT® je naar een leven waar trauma’s niet langer je potentieel begrenzen, maar waar je volledige zelf tot bloei kan komen.

Lees meer

Herontdek jezelf: Onze inspirerende retraite in Griekenland

Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en ontdek jezelf opnieuw tijdens onze exclusieve retraite in Griekenland. Bij Be-now bieden we je een unieke kans om te resetten, te reflecteren en te transformeren, omgeven door adembenemende natuur en rustgevende zeegezichten. Onze retraites zijn zorgvuldig samengesteld om jouw persoonlijke ontwikkeling en innerlijke vrede te bevorderen, met deskundige begeleiding en een gemeenschap van gelijkgestemden. Kies voor een transformerende ervaring die je dichter bij jezelf brengt en je leven verrijkt. Klik hier voor meer informatie en begin je reis naar innerlijke rust en balans.

Ontdek het zelf

Blogs

Kies voor jezelf!

Neem je de tijd om stil te staan bij jezelf? Je leven verandert pas als jij er iets in verandert…… De grote ommekeer in mijn leven begon toen ik 100% voor mezelf durfde te kiezen. En ja, als je voor jezelf kiest, bestaat de kans dat je mensen kwijtraakt. Als...

Lees meer

Wat doet een geur met je?

Welk effect heeft het op jouw lichaam en geest? Geuren waar je blij van wordt………

Lees meer